Happy Birthday to Ms. Tam Le 🎁🎁🎁, one of our earliest and most dedicated team members at Picasso Dental Clinic in Da Nang!
She’s been with us since the beginning, back in early 2016, and continues to amaze us with her unwavering commitment to providing the best care for our patients. Ms. Tam is a true inspiration, always full of energy and compassion. We are lucky to have her on our team and we wish her a wonderful birthday celebration filled with love and joy.
Here’s to many more years of success and happiness together! 🎉🎂🎁
Chúc mừng sinh nhật Ms. Tâm Lê 🎁🎁🎁, một trong những thành viên gạo cội và tận tâm nhất của chúng tôi tại Nha khoa Picasso Đà Nẵng!
Ms. Tâm Lê đã đồng hành cùng Picasso từ những ngày đầu tiên khi chi nhánh Đà Nẵng mới khai trương vào đầu năm 2016. Cho tới tận hôm nay, chị Tâm vẫn là nguồn cảm hứng khích lệ của mọi thành viên tại Picasso Đà Nẵng, luôn tràn đầy năng lượng và chân thành quan tâm tới mọi thành viên và bệnh nhân.
Chúng tôi thật may mắn khi có chị trong đội của mình và chúng tôi chúc chị ấy có một lễ kỷ niệm sinh nhật tuyệt vời tràn ngập tình yêu và niềm vui!
———————————
Picasso Dental Clinic – Serenity International Dental Center
☎️ Hotline: 0247 308 8848
🏠 Hanoi: 16 Châu Long, Ba Đình, Hà Nội.
🏠 Danang: 113 Dương Đình Nghệ, Sơn Trà, Đà Nẵng.
🏠 HCM: 25B Nguyễn Duy Hiệu, Thảo Điền, Quận 2, Hồ Chí Minh